Specialized Brains ICT, 6921WZ, Duiven, NL

Contact

Adres:

Visserlaan 9
6921 WZ Duiven

Telefoon:

06-23452092

E-mail:

info@specializedbrainsict.nl

 

Heeft u een vraag of wilt u dat wij contact met u opnemen dan kunt u ook het onderstaande formulier invullen. Als u naast uw telefoonnummer ook aangeeft wanneer u gebeld wilt worden dan proberen wij u op het door u opgegeven tijdstip te bereiken.

Onze facebookpagina:

10 months ago

Specialized Brains ICT

De medewerkers van Specialized Brains ICT wensen jullie warme feestdagen en een mooi 2019! 🎄🥂✨

View on Facebook

12 months ago

Specialized Brains ICT

Die potentiële werknemers plaatsen wij graag na hun opleiding en leertraject bij ons naar jou uit. 😊

Voor de afbeelding, dank aan:
www.aspergerinbeeld.nl/autisme-op-de-werkvloer/

View on Facebook

1 years ago

Specialized Brains ICT

Wat we ook nog niet hebben vermeld maar wat zeker leuk was om te doen, is dat we een presentatie hebben mogen geven bij DTC Media.

Hierin hebben wij uitgelegd aan een groep developers wat voor soort bedrijf wij zijn en wat onze doelstelling is. We hebben wat meer informatie over onze medewerkers gegeven en tevens uitgelegd wat wij voor DTC Media kunnen betekenen. Namelijk het testwerk van hun webapplicaties uit handen nemen.
Onze medewerkers hebben bij ons een speciale opleiding tot softwaretester gehad en zijn allen met vlag en wimpel geslaagd. Vaak mede door hun autisme kunnen zij veel meer in detail werken wat zeer belangrijk is voor het testwerk.
Voor een bedrijf is het vaak kostenbesparend om het testwerk uit handen te geven aan mensen die hier dagelijks ervaring mee hebben.
Dus binnenkort begint ook het testwerk voor DTC Media! 🙂

View on Facebook

1 years ago

Specialized Brains ICT

Jullie hebben al even niks gehoord, maar geen nieuws is goed nieuws!

In dit geval ook! Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van 2 van onze medewerkers. Want beiden zijn aangenomen bij een regulier bedrijf om daar te gaan werken. Weer 2 mensen die we hebben kunnen helpen door te stromen.
Natuurlijk gaan we hun gezelligheid missen zoals dat bij elke medewerker is. Maar de doelstelling is gehaald! Klaar voor een regulier bedrijf. En dat is mooi en dankbaar werk!

Succes en zeker tot ziens Niek en Nick!

View on Facebook