Specialized Brains ICT, 6921WZ, Duiven, NL

Over ons

Specialized Brains ICT is een jong bedrijf dat ontstaan is uit een bepaalde gedachte.

Ondanks de talenten die mensen met autisme hebben is het erg moeilijk om in een reguliere werkomgeving goed te functioneren. Meestal krijgen ze niet eens de kans om werkervaring op te doen terwijl hun talenten, met ondersteuning, heel goed benut kunnen worden. Hierdoor is er langzaam maar zeker het idee ontstaan om een beschermde omgeving te creëren waarin hun talenten volledig tot uiting kunnen komen. Terwijl zij bezig zijn met waar ze goed in zijn, het testen van software, worden ze getraind en gecoacht op de gebieden waar ze minder goed in zijn namelijk communicatieve vaardigheden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat, na 1 of 2 jaar, doorstroming naar een reguliere arbeidsomgeving mogelijk wordt. Elke opdracht die wij voor u mogen uitvoeren draagt daaraan bij.

Onze facebookpagina:

11 months ago

Specialized Brains ICT

De medewerkers van Specialized Brains ICT wensen jullie warme feestdagen en een mooi 2019! 🎄🥂✨

View on Facebook

Die potentiële werknemers plaatsen wij graag na hun opleiding en leertraject bij ons naar jou uit. 😊

Voor de afbeelding, dank aan:
www.aspergerinbeeld.nl/autisme-op-de-werkvloer/

View on Facebook

1 years ago

Specialized Brains ICT

Wat we ook nog niet hebben vermeld maar wat zeker leuk was om te doen, is dat we een presentatie hebben mogen geven bij DTC Media.

Hierin hebben wij uitgelegd aan een groep developers wat voor soort bedrijf wij zijn en wat onze doelstelling is. We hebben wat meer informatie over onze medewerkers gegeven en tevens uitgelegd wat wij voor DTC Media kunnen betekenen. Namelijk het testwerk van hun webapplicaties uit handen nemen.
Onze medewerkers hebben bij ons een speciale opleiding tot softwaretester gehad en zijn allen met vlag en wimpel geslaagd. Vaak mede door hun autisme kunnen zij veel meer in detail werken wat zeer belangrijk is voor het testwerk.
Voor een bedrijf is het vaak kostenbesparend om het testwerk uit handen te geven aan mensen die hier dagelijks ervaring mee hebben.
Dus binnenkort begint ook het testwerk voor DTC Media! 🙂

View on Facebook

1 years ago

Specialized Brains ICT

Jullie hebben al even niks gehoord, maar geen nieuws is goed nieuws!

In dit geval ook! Afgelopen vrijdag hebben we afscheid genomen van 2 van onze medewerkers. Want beiden zijn aangenomen bij een regulier bedrijf om daar te gaan werken. Weer 2 mensen die we hebben kunnen helpen door te stromen.
Natuurlijk gaan we hun gezelligheid missen zoals dat bij elke medewerker is. Maar de doelstelling is gehaald! Klaar voor een regulier bedrijf. En dat is mooi en dankbaar werk!

Succes en zeker tot ziens Niek en Nick!

View on Facebook