Specialized Brains ICT, 6921WZ, Duiven, NL

Over ons

Specialized Brains ICT is een jong bedrijf dat ontstaan is uit een bepaalde gedachte.

Ondanks de talenten die mensen met autisme hebben is het erg moeilijk om in een reguliere werkomgeving goed te functioneren. Meestal krijgen ze niet eens de kans om werkervaring op te doen terwijl hun talenten, met ondersteuning, heel goed benut kunnen worden. Hierdoor is er langzaam maar zeker het idee ontstaan om een beschermde omgeving te creëren waarin hun talenten volledig tot uiting kunnen komen. Terwijl zij bezig zijn met waar ze goed in zijn, het testen van software, worden ze getraind en gecoacht op de gebieden waar ze minder goed in zijn namelijk communicatieve vaardigheden. Uiteindelijk is het de bedoeling dat, na 1 of 2 jaar, doorstroming naar een reguliere arbeidsomgeving mogelijk wordt. Elke opdracht die wij voor u mogen uitvoeren draagt daaraan bij.

Onze facebookpagina:

Het duurt nog ff maar we gaan verhuizen. 🚚 🚛Langzaam maar zeker groeien we uit ons jasje.🥼🧥
Zeker nu met de corona maatregelen.

Per 1 januari trekken we erin en in de hele maand december gaan we op de vrije dagen klussen in het nieuwe pand. Vrijwilligers die zich vervelen zijn meer dan welkom! 🛠️🔨🖌️

Meer informatie volgt nog maar we gaan eerst even op vakantie van 3 tm 21 augustus. 🎉🥂

View on Facebook
View on Facebook

Alle 5 cursisten zijn geslaagd voor het EXIN TMap Suite Test Engineer examen! De 5de groep is na de training van 3 maanden met vlag en wimpel geslaagd en daar mogen ze best trots op zijn want het is een pittig examen. De cursisten gaan de komende periode de opgedane kennis inzetten in de praktijk en daarna onze medewerkers versterken bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

View on Facebook

De medewerkers van Specialized Brains ICT wensen jullie warme feestdagen en een mooi 2019! 🎄🥂✨

View on Facebook

Die potentiële werknemers plaatsen wij graag na hun opleiding en leertraject bij ons naar jou uit. 😊

Voor de afbeelding, dank aan:
www.aspergerinbeeld.nl/autisme-op-de-werkvloer/

View on Facebook