Specialized Brains ICT, 6921WZ, Duiven, NL

Sollicitatie formulier

Onze facebookpagina:

View on Facebook

Alle 5 cursisten zijn geslaagd voor het EXIN TMap Suite Test Engineer examen! De 5de groep is na de training van 3 maanden met vlag en wimpel geslaagd en daar mogen ze best trots op zijn want het is een pittig examen. De cursisten gaan de komende periode de opgedane kennis inzetten in de praktijk en daarna onze medewerkers versterken bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

View on Facebook

De medewerkers van Specialized Brains ICT wensen jullie warme feestdagen en een mooi 2019! 🎄🥂✨

View on Facebook

Die potentiële werknemers plaatsen wij graag na hun opleiding en leertraject bij ons naar jou uit. 😊

Voor de afbeelding, dank aan:
www.aspergerinbeeld.nl/autisme-op-de-werkvloer/

View on Facebook

2 years ago

Specialized Brains ICT

Wat we ook nog niet hebben vermeld maar wat zeker leuk was om te doen, is dat we een presentatie hebben mogen geven bij DTC Media.

Hierin hebben wij uitgelegd aan een groep developers wat voor soort bedrijf wij zijn en wat onze doelstelling is. We hebben wat meer informatie over onze medewerkers gegeven en tevens uitgelegd wat wij voor DTC Media kunnen betekenen. Namelijk het testwerk van hun webapplicaties uit handen nemen.
Onze medewerkers hebben bij ons een speciale opleiding tot softwaretester gehad en zijn allen met vlag en wimpel geslaagd. Vaak mede door hun autisme kunnen zij veel meer in detail werken wat zeer belangrijk is voor het testwerk.
Voor een bedrijf is het vaak kostenbesparend om het testwerk uit handen te geven aan mensen die hier dagelijks ervaring mee hebben.
Dus binnenkort begint ook het testwerk voor DTC Media! 🙂

View on Facebook