Specialized Brains ICT, 6905DL, Zevenaar, NL

Onze klanten

Deel van het persbericht op persberichten.com d.d. 21-04-2015:

Specialized Brains ICT test software Credit Tools

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel

Credit Tools is voor het testen van haar software een samenwerking aangegaan met Specialized Brains ICT. Dit is een softwaretestbedrijf dat gecertificeerde testers in dienst heeft met een autisme stoornis.

Specialized Brains ICT is een leerwerkbedrijf op het gebied van softwaretesten voor mensen met autisme. Naast moeite met sociale interactie en met communiceren hebben zij ook bijzondere talenten. Mensen met autisme kunnen op beperkte gebieden vaak heel goed, soms buitengewoon functioneren. Dit geldt vooral bij taken waarbij concentratie en precisie vereist is of bij taken met veel repeterende handelingen. De test engineers hebben deze talenten en zijn daarom bij uitstek geschikt voor testactiviteiten.

De mensen met autisme die bij Specialized Brains ICT werken, hebben allemaal een grotere afstand tot de arbeidsmarkt. Een belangrijke doelstelling is dan ook om hen na een of twee jaar te laten doorstromen naar een reguliere werkomgeving. Om deze doelstelling te halen, wordt naast het trainen en werken, veel aandacht besteed aan het verbeteren van de arbeidsvaardigheden. Samenwerking met organisaties als Credit Tools draagt voor een groot deel bij aan het behalen van die doelstellingen.

“Wij ondersteunen deze werkwijze van harte. De samenwerking past dan ook uitstekend bij onze organisatie: we hebben Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan, net als de kwaliteit van onze software. Specialized Brains beschikt over grote kennis en heeft bewezen ervaring in het testen van software. Het is dus een win-win situatie voor ons beiden”, zegt Pim van der Hagen, Algemeen Directeur van Credit Tools.” lees het hele persberichtEVA Solutions levert softwarematige oplossingen om bedrijfsprocessen en procedures eenvoudiger te maken. Ons focusgebied is met name gericht op hospitality en veiligheid in en om bedrijfsgebouwen in uiteenlopende branches zoals: food, industrie, logistiek, maritiem, chemie maar ook zakelijke dienstverlening in grote bedrijfs(verzamel)gebouwen.

EVA levert oplossingen voor bezoekersregistratie, bezoekersmanagement, toegangscontrole en werkvergunningen voor externe monteurs aan bedrijven met of zonder bemande receptie of beveiliging aan de poort.

“Wij maken al enige tijd gebruik van de diensten van SB ICT voor het testen van onze EVA Bezoekersregistratie software. Wij zijn met name onder de indruk van de kwaliteit van testen en oog voor details. Dankzij deze testen zijn wij in staat onze software nog verder te verbeteren wat uiteindelijk de tevredenheid van onze klanten bevorderd.”


Wazzup maakt de meest gebruiksvriendelijke CRM software voor makelaars.

In Nederland maken meer dan 1300 makelaars gebruik van de software van Wazzup. In 2013 begon Wazzup met het verkopen van haar software in Oostenrijk en begin 2014 kwam daar Georgië bij.

Wazzup werd in 2011 verkozen tot op twee na meest veelbelovende softwarebedrijf van Europa.


Telesignal is gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige communicatieapparatuur. Sinds 1978 ontwikkelt, produceert en levert Telesignal (alarm) transmissiesystemen en ontvangstsystemen voor het op afstand bewaken van kritische processen.

Van oudsher ontwikkelt Telesignal communicatie-apparatuur voor beveiligingsinstallaties (inbraak- en/of brandmeldinstallaties), en is dan ook sterk vertegenwoordigd in de beveiligingsbranche. Daarnaast mag Telesignaal diverse industrieën, defensie, regionale brandweerkorpsen en rijkswaterstaat tot de vaste klantenkring rekenen.


Testlearning is dé partner voor het volgen van testopleidingen in een digitale leeromgeving. Onze geaccrediteerde opleidingen geven de theoretische kennis die nodig is om verder te verbeteren op het gebied van testen. De theorie draagt bij aan de geleverde kwaliteit tijdens het testproces met als gevolg een verbeterd eindresultaat. We staan voor: “Test & Improve”!


STICHTING RIJDENDE SCHOOL

De SRS is een onderwijsorganisatie voor primair onderwijs bestemd voor circuskinderen en kinderen van kermisexploitanten.
Daarbij biedt zij naast het verzorgen van basisonderwijs ook ondersteuning aan circus- en kermiskinderen in de leerplichtige leeftijd en hun ouders.